Ylävalikko

Archive | Ajankohtaista

Hae kesän ja alkusyksyn lomille maaliskuussa!

Heti maaliskuun alussa voit hakea kesäkuu-syyskuu 2018 tuetuille lomille. Tuettu loma myönnetään taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Hyvinvointilomat pisteyttää hakemukset saamiensa tietojen perusteella.   Täytä lomake huolellisesti ja kirjoita siihen kaikki ne taloudelliset, sosiaaliset ja terveydelliset syyt, jotka voivat vaikuttaa tuetun loman saamiseen. Lisäpisteitä saa jos ei ole aikaisemmin ollut tuetulla lomalla tai tuetusta lomasta on […]

Lue lisää

Alkuvuoden 2018 tuetut lomat haussa marraskuussa!

Tammikuun lumilomat, helmikuun hiihtolomat, maalis-toukokuun pääsiäis- ja kevätlomat ovat haussa NYT! Tuettujen lomien lomapaikkoja löytyy ympäri Suomen. Hae sähköisesti www.hyvinvointilomat.fi tai tilaa paperinen hakulomake Hyvinvointilomien toimistolta. Lomat ovat ohjelmallisia täysihoitolomia, Lomapirtillä aloitamme kevätkauden helmikuun hiihtolomilta. Tervetuloa!

Lue lisää

Kevään lomista uutta puhtia arkeen! Hae 28.2. mennessä!

Vielä ehdit hakea tuetulle kevätlomalle! Huhti-toukokuussa Lomapirtillä nautiskellaan luonnon viherryksestä, muuttolinnuista, mukavasta lenkkiseurasta ja tietysti pidentyvistä päivistä. Lomista saat uutta puhtia arkeen!  Hae 28.2. mennessä!   Sähköinen lomake osoitteessa www.hyvinvointilomat.fi tai tilaa paperilomake Hyvinvointilomilta (puh. 010 830 3400). Lomaviikkojen teemoista saat lisätietoa Lomapirtiltä (puh. 040 731 9063), Lomapirtin nettisivuilta tai Hyvinvointilomilta.

Lue lisää

Lomapirtin kevätkausi on startannut!

Helmi- ja maaliskuussa Lomakoti Lomapirtin lumisessa pihapiirissä riemuitsee joukko hiihtolomalaisia. Ennustamme että lumi pöllyää ja sukset viuhuvat, niin kauan kuin pakkasta vain riittää. – Toivottavasti ainakin pääsiäiseen asti!

Lue lisää

Kevään 2017 tuetut lomat haussa nyt!

Haluaisitko lomaltasi yhdessäoloa ja talvisia aktiviteetteja, lämpimiä aamiaissämpylöitä ja kävelyretkiä metsässä vai leppoisaa seuraa ja lepoa?  Näitä kaikkea on tarjolla Lomakoti Lomapirtin kevään lomaviikoilla. Talven ja kevään 2017 tuettujen lomien hakuaika on marraskuussa:  täytä siis hakulomake NYT!  Lomaviikkojen teemoista saat lisätietoa Lomapirtiltä (puh. 040 731 9063), Lomapirtin nettisivuilta tai Hyvinvointilomilta.  Sähköinen lomake osoitteessa www.hyvinvointilomat.fi tai […]

Lue lisää