Ylävalikko

Hae kesän ja alkusyksyn lomille maaliskuussa!

Heti maaliskuun alussa voit hakea kesäkuu-syyskuu 2018 tuetuille lomille.

Tuettu loma myönnetään taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Hyvinvointilomat pisteyttää hakemukset saamiensa tietojen perusteella.   Täytä lomake huolellisesti ja kirjoita siihen kaikki ne taloudelliset, sosiaaliset ja terveydelliset syyt, jotka voivat vaikuttaa tuetun loman saamiseen. Lisäpisteitä saa jos ei ole aikaisemmin ollut tuetulla lomalla tai tuetusta lomasta on kulunut yli viisi vuotta. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja yksilöllisesti.

Lomalle voi hakea netin kautta sähköisesti tai paperilomakkeella. Hyvinvointilomien puhelinpalvelu (puh. 010 830 3400 ) auttaa ja opastaa kaikissa hakemiseen ja lomaan liittyvissä kysymyksissä arkisin klo 9-12.

Tuettu loma on yleensä yleensä viisi täysihoitovuorokautta. Siihen sisältyy aamiainen, lounas ja päivällinen. Majoitus on kahden hengen huoneissa. Perhelomilla majoitutaan perhehuoneissa. Yhteistä, ohjattua ohjelmaa on kaksi kertaa päivässä. Perhelomilla on lisäksi kaksi kertaa kahden tunnin lastenhoito 3-6 -vuotiaille lapsille.