Ylävalikko

Lomaviikoilla tapahtuu

LOMAPIRTIN LOMATEEMAT SYKSYLLÄ 2017

Hakuaika elokuussa 2017

MUISTILOMAT 2.10-7.10  ja  9.10-14.10

Tule Lomapirtin lomalle ja tee samalla hyvää muistillesi! Muistilomilla unohdetaan stressi ja annetaan aivoille sopivasti haastetta. Pelit ja visat kuuluvat ohjelmaan, samoin kehon huoltaminen, helliminen ja huumori. Opimme myös ravinnon merkityksestä muistille ja kokeilemme kokkailua suomalaisista voimaruuista ja . Kaiken kruunaa Lomapirttiä ympäröivä järviluonto, joka tekee hyvää sekä keholle että mielelle.

LAPSIPERHEIDEN SYYSLOMAT 16.10-21.10  ja  23.10-28.10. 

Sukella syksyyn! Vielä ehtii pulahtamaan saunasta järveen, pelaamaan kierroksen frisbeegolfia tai tehdä souturetken ennen ensilumia. Valmistamme Lomapirttiä pimeämpään aikakauteen tuunaamalla pihapiiriä värikkäämmäksi ja hyppäämme välillä toisiin ulottuvuuksiin sarjakuvapajassa. Naamiotyyppejäkin saattaa vilahdella Lomapirtillä pitkin viikkoa, kun suunnittelemme askarteluhetkessä omat naamiot. Eväsretki laavulle tuo punan poskiin ja retkitunnelma syntyy helposti Lomapirtin grillikodallakin, jossa voi paistaa iltapalaksi rapeaa tikkupullaa tai nuotiomakkaraa. Luvassa siis pientä jännää ja yhdessäoloa liikunnan ja muiden puuhien parissa! Syyslomilla on pienemmille lomailijoille (3-6 -vuotiaille) myös ohjelmallista lastenhoitoa tarjolla.

SYDÄNLOMAT  30.10-4.11.2017  ja 6.11-11.11.
Lomapirtin sydänlomilla lomaillaan kehoa kuunnellen. Liikumme luonnosta nauttien ja edistämme kehon joustavuutta pehmeällä jumpalla ja venytyksillä. Harjoittelemme myös erilaisia rentoutustekniikoita sekä stressinhallintamenetelmiä ja luomme ajatuksen kehon ja mielen yhteistoiminnalle. Yhteiset juttutuokiot ja illanistujaiset nuotion äärellä ovat lomien parasta antia ja Sydänlomien ateriahetketkin on suunniteltu teemaa silmällä pitäen. Järviluonto on Lomapirtillä lähellä, aivan ikkunan takana ja syksyiset sydänlomat ovat oiva tapa siirtyä talviaikaan lintujen muuttoa seuraten.

HYVÄNMIELEN LOMAT 13.11-18.11.  ja  4.12-9.12.
Nämä lomaviikot on suunniteltu irtiotoksi arjesta, mutta myös tuomaan ideoita arjen haasteisiin. Hyvänmielen lomilla käydään läpi hyvän olon aakkosia; liikunnan, ravinnon ja levon merkitystä hyvinvoinnille. Kokeilemme rentoutumistekniikoita ja opettelemme päästämään irti turhasta stressistä. Etsimme ilon lähteitä myös lomaryhmän yhteisissä toimintatuokioissa ja askarrellen tulevaa joulua varten. Yhdessä myös tanssitaan, pelataan ja liikutaan. Tältä lomalta on kotiinviemisinä hyvä mieli!

JOULULOMA 22.12-27.12.2017
Joulu yhdessä laulaen, tunnelmoiden ja jouluilosta nauttien. Lomapirtin joulu on sekoitus vanhoista perinteistä, mausteena ripaus uutta. Piparintuoksu ja taatut jouluruuat juhlistavat joulun. Kävelyretket Lomapirtin luonnonläheisessä ympäristössä, iloiset askartelutuokiot ja illat nuotion loimussa tekevät joululomasta ikimuistoisen. Tervetuloa juhlimaan!